Retourneren, ruilen en terugbetalingen.
Retourneren, ruilen en terugbetalingen worden verwerkt na een formele overeenkomst tussen de klant en CYD.

GOEDEREN.
Alle geretourneerde artikelen moeten in de exacte originele staat zijn. Bij terugkomst worden alle artikelen gecontroleerd. De goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant totdat ze ons hoofdkantoor bereiken. Elk item moet in de originele staat worden geretourneerd, inclusief de doos en de eerste factuur. Reden van retour kan worden gevraagd door CYD.

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, die verantwoordelijk is voor de retourzending totdat het pakket opnieuw is ontvangen door CYD.

Retourzendingen kunnen leiden tot terugbetaling of omruiling volgens de volgende voorwaarden:

TERUGBETALING
De klant heeft het recht het product binnen 14 dagen te retourneren. Als het (de) product(en) wordt/worden geretourneerd in de originele staat zoals hierboven vermeld, kan de klant een volledige terugbetaling krijgen minus (de verzendkosten + 3% administratiekosten) Uw geld wordt teruggestort op de creditcard die werd gebruikt om overgaan tot betaling in eerste instantie binnen 30 dagen.

RUILEN VAN ARTIKELEN

ALLEEN defecte artikelen kunnen worden geruild.

In het geval van een duidelijk defect van het artikel of non-conformiteit, is de omruiling gratis voor de klant. In dat geval krijgt de klant ofwel een vervangend product of, als dit niet mogelijk is, krijgt de klant zijn geld terug.

Na de periode van 14 dagen heeft CYD het recht om de omruiling of de terugbetaling te weigeren. Verzuim die na 14 dagen optreedt, wordt door de klant zelf verantwoordelijk gehouden.

Rechtszaken en toepasselijk recht.
Deze ALGEMENE VOORWAARDEN verwijzen naar de Belgische Wet.